Over ons

Over ons

Binnen ASK bliksembeveiliging is er veel praktische ervaring met de technische kant van overspanningsbeveiligingsprojecten binnen complexe kantoor- en productieomgevingen. ASK bliksembeveiliging is hierdoor in staat de partij te zijn voor onafhankelijk deskundig advies met oog en aandacht voor alles wat uw wenselijke overspanningsbeveiliging dient.

Wij zijn het bureau dat de theorie en uw dagdagelijkse praktijk verbindt middels de 3 zekerheden van ASK-bliksembeveiliging :

Zekerheid 1: Objectief oordelen over uw overspanningsbeveiligingsrisico’s en deze vanuit de theorie als ook de praktijk te beoordelen naar impact op mens, proces en techniek binnen uw kantoor-, productie- of woonomgeving.

Zekerheid 2: Deskundig advies in ontwerpen en toe te passen technieken en/of materialen gefundeerd vanuit de praktische haalbaarheid van het te beveiligen object en de landelijke normen.

Zekerheid 3: Onafhankelijk realiseren van de best betaalbare overspanningsbeveiliging. Een systeem dat uw praktische doel dient zonder enig belang van derden.
Wij zijn meer dan alleen een studiebureau en dat maakt ons uniek en bijzonder.